خرید فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

خرید فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

دانلود مقاله تکنیک های اندازه گیری در صدتولید co2 و اتیلن در میوه خربزه روی گیاه


     "تکنیک های پیمانه گیری در صد تولید co2 و اتیلن در میوه خربزه روی گیاه " چکیده – تکنیک اندازه گیری تولید co2co2 و اتیلن باب خربزه در حالی که هنوز به کیاه چسبیده توصیف می شود . قوطی های فلزی با ابعاد مختلف استعمال شد ،و باب پوش روی دمگل گذاشته شد در حالی که میوه بسیار جوان بود . در سر حرف تارک دورهی رشد هر هفته یک بار خربزه در قوطی های بی منفذ محصور شدند و یک نمونه از اتمسفر تجمع شده با سرنک کشیده شده و برای تعیین تولید co2 و اتیلن استفاده شد. اکثر بررسی ها روی اقدام فیزیولوژی ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.