
آغاز مقاله : روشهای نگهداری مواد غذایی قالب بندی : Word شرح انموذج : خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت باده گیرد. آب خویش انگیزه فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن بخار کردن از ید می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک اجرا کردن ماده غذایی به وسیله یخبسته کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می ده ...