
در تکثر از کشورهای در حال بسط جهان دستیابی به آب تمیز و قابل آشامیدن ضرورت مهمی تلقی میشود. اکثر منابع آبی در حد به صورت شور بوده و یا حاوی باکتریهای مضر میباشند و لذا قابل آشامیدن نمیباشند. تحقیقات نشان داده اند که حدود94 درصد از آبهای کره زمین ذوق و تنها 6 درصد از آبهای موجود شیرین بوده و این در اسم است که 3 درصد از این مقدار بصورت یخ در قطبهای شمالی و جنوبی زمین قرار دارند. به این انتظام آشکار است که منابع آبهای شیرین بسیار محدود و دستیابی به آنها در بسیاری از مناطق دشوار میباشد. شکرین ...