
مقدمه: ترکیبپذیری عمومی و صفت در بین قارچهای خوراکی، قارچ خوراکی تکمهای آق رایجترین قارچی است که در سراسر جهان کشت میشود. حراثت این قارچ نخستین بار در قرن هفدهم میلادی باب فرانسه شروع شد ولی تاکنون نسبت به گیاهان زراعی تلاشهای کمتری در مورد اصلاح آن صورت گرفته است. در اسم حاضر حدود ۳۸% کل پدیدآوری قارچهای خوراکی دنیا، به قارچ خوراکی تکمهای سفید اختصاص داده شده است. علیرغم اهمیت اقتصادی زیاد و پدیدآوری پهن جهانی قارچ خوراکی تکمهای سفید، برنامههای اصلاحی ای ...